• 300 gr gehakt
  • 3 grote wraps
  • 3 eetlepels mais
  • 1 paprika
  • ½ theelepel paprikapoeder
  • ½ theelepel komijn
  • snuf chili
  • snuf peper en zout
  • Snuf oregano
  • handje geraspte kaas
  • jalapeno naar smaak
  • zure room

Bereiding
Rul het gehakt bruin een pan en breng op smaak met de kruiden en eventueel in stukjes gesneden jalapeno. Snijd de paprika in blokjes en bak even mee met het gehakt. Leg een wrap in een droge koekenpan. Schep ⅓ van het gehakt op een helft en schep wat mais en kaas er op.

Vouw de wrap dicht en bak 2 a 3 minuten aan één zijde en draai dan om en bak ook de andere zijde licht krokant. Serveer de quesadilla met zure room. Ook lekker met salsa saus of guacamole.

Maak jouw eigen website met JouwWeb