Bosvruchten-Mango notentaart 

Ingrediënten:

Bodem:
150 gram dadels (zonder pit)
100 gram boekweitgrutten
100 gram amandelen
2 eetlepels kokosrasp
een snufje zeezout
1 eetlepel agavesiroop

Vulling:
150 gram geweekte cashewnoten
5 eetlepels kokosolie, au-bain-marie gesmolten
5 eetlepels agavesiroop
het sap van 1 limoen
1 theelepel vanille aroma
een snufje zout
1 kleine rijpe mango
7 eetlepels bosvruchten (of ander fruit)

Bereiden:
<3 Leg bakpapier op de bodem van de bakvorm en vet verder in met kokosolie.
<3 Mix alle ingrediënten voor de bodem in een blender of keukenmachine. Wanneer het mengsel nog niet plakkerig genoeg is, kun je een beetje agavesiroop toevoegen.
<3 Doe het mengsel voor de bodem in de bakvorm en druk het goed aan. Was vervolgens de blender of keukenmachine af.
<3 Mix vervolgens de cashewnoten, kokosolie, agavesiroop, vanille aroma, snufje zout en limoen tot een glad mengsel. Verdeel dit mengsel over twee bakjes.
<3 Mix de helft van de vulling vervolgens met de mango en verdeel dit mengsel over de bodem. Wanneer je de lagen gescheiden wil houden kun je de bakvorm nu het beste een uurtje in de koelkast zetten.
<3 Maak de blender weer schoon en mix nu de bosvruchten met de andere helft van de vulling. Verdeel dit ook over de bakvorm.
<3 Zet de taart nu voor een aantal uur (het liefst de hele nacht) in de koelkast, zodat de lagen op kunnen stijven. Versier de taart voordat je hem serveert met wat vruchten naar keuze.