Cannelloni met spinazie
INGREDIENTEN VOOR4 PERSONEN
cannelloni (pijpjes)8 stukken
spinazie (gehakte)300 g
ui1
ricotta200 g
mozzarella (geraspt)50 g
passata150 g
knoflook1 teentje
peper
zout
Voeg toe aan mijn boodschappenlijst
BEREIDING
Voorbereiding
1 Kook de cannellonipijpjes 3 minuten in gezouten water en spoel ze meteen met koud water. Verwarm de oven voor op 200° C. Snipper de ui en pers de knoflook.
2 Meng de spinazie met de ricotta. Breng op smaak met peper en zout. Vul er de cannelloni mee.
3 Fruit de ui en de knoflook. Doe er de saus bij en laat 10 minuten sudderen.
4 Schik de cannelloni in een ovenschaal. Schep er de tomatensaus over en bestrooi met de mozzarella.
5 Zet nog 15 minuten in de op 200° C voorverwarmde oven.
Maak jouw eigen website met JouwWeb