Ingrediënten 🍎🍏
400 gram amandelmeel of speltmeel
100 ml ongezoete amandelmelk
5 eetlepels honing of agave siroop
125 gram (gesmolten) kokosolie
2 grote appels
75 gram blauwe bessen
1 eetlepel kaneel
1 theelepel bakpoeder (of wijnsteenpoeder)

Zo maak je deze gezonde taart🍎

Verwarm de oven voor op 170 graden.
Doe bakpapier in een springvorm en smeer de zijkanten in met kokosolie.
Meng in een grote kom het meel, bakpoeder en de kaneel.
Roer daarna de amandelmelk, kokosolie en agave siroop / honing erdoor.
Snijd de appels in plakjes met een kaasschaaf en roer voorzichtig door het beslag.
Roer als laatste voorzichtig de bosbessen door het beslag.
Doe het beslag in de springvorm en bak de taart in 50 minuten gaar in de oven.
Haal de taart uit de oven, doe er aluminium folie overheen en zet hem nog 20 minuten terug in de oven.
Laat goed afkoelen voor je de taart uit de springvorm haalt en in stukken snijd.

Maak jouw eigen website met JouwWeb