150-200 Gr zalm
1 el lichte sojasaus
50 Gr tempura bloem - Gogi
3 el zonnebloem olie
1 jonge galanga fijne plakjes
3 cm gember kleine blokjes snijden
Halve limoen kleine 4kantjes snijden
1 gesnipperd sjalotjes
Handje pinda
2 el nam prik pao chillipasta
2 tl limoensap
2 tl vissaus
1 tl palmsuiker

Bereidingswijze
Marineer de zalm met lichte sojasaus laat het intrekken voor 10 min.
Paneer de zalm met tempura bloem.
Verhit de pan met olie en bak de zalm ( kijk aan de zijkant dat het 1 kleur wordt draai de zalm om en bak de andere kant voor 2 min.

Meng de rest van de ingrediënten in een kommetje.
Doe de zalm op bord en schep de saus met Thaise kruiden overheen.

Als extra heb ik limoenblad en gedroogde peper gefrituurd en overheen gedaan voor de extra aroma en extra pittigheid.

Maak jouw eigen website met JouwWeb