Avocado bootjes met curry garnalen 

Recept voor 2 personen:
2 avocado's
1 rode ui
1 gele paprika
8 gamba's ( diepvries)
Curry kruiden
2 el mayonaise
Koriander
Scheutje olie

1. Ontdooi de garnalen, maak ze schoon en dep ze goed droog. Kruid ze hierna met de curry kruiden.
2. Snij de rode ui en de paprika klein. Meng dit met de mayonaise en doe hier ook wat curry kruiden doorheen. Ik heb ongeveer 1 theelepel gebruikt hier.
3. Snij de avocado's door de helft en verwijder de pit. Ik heb een schijfje van de onderkant afgesneden zodat ze lekker stevig blijven staan.
4. Verhit wat olie in de pan en bak de garnalen totdat ze gaar zijn.
5. Snij 4 garnalen fijn en meng door de salade.
6. Vul de avocado's met de salade en leg er vervolgens nog een garnaal bovenop . Garneer met wat koriander.