curry pasta:
10 gedroogde rawit peper
2 sjalotjes
4 tenen knoflook
1 thee lepel Thaise garnalen pasta
2 thee lepels zout
2 schijven galanga ( laos) ong. 2 gr
Vijzel alle bovenstaande ingrediënten fijn tot dat het 1 rode kleur wordt. Voeg dan:
1 blik groene jackfruit afgespoeld met kraanwater
5 Cherry tomaten door de helft gesneden
In de vijzel en vijzel alles goed door elkaar voor ong 3 min.

Bak 5 tenen knoflook fijn gehakt in een wok met olie. Voeg dan 300 gr speklap in reepjes gesneden en bak deze gaar en doe de gevijzelde green jackfruit met currypasta erbij en roerbak alles bij elkaar voor ong. 5 min op middel/hoog vuur.

Tip:
speklap is een optie je kan het ook vegetarisch houden.
Hoeveelheid peper valt erg mee qua pittigheid. Hou je van pikant doe er dan 20 peper in.

Topping: fijne reepjes gesneden limoenblad en koriander