Marinades:
▪4 Teentjes knoflook
▪6 el Ketjap Manis
▪3 el Honing
▪Peper en Zout
▪2 el Bruine suiker
▪2 el Tomatenpuree
▪4 el Olie
▪2 el Citroensap
▪3 el Sambal
▪4 Teentjes knoflook
▪3 tl Suiker
▪Peper en Zout
▪4 el Tomatenpuree
▪6 el Olijfolie
▪1 el Honing
▪3 el Ketchup
▪5 Teentjes knoflook
▪2 tl Oregano
▪2 tl Thijm
▪2 Druppjes Tabasco
▪1 tl Chilipoeder
▪3 el Ketjap manis
▪1.5 el Ketjap asin
▪3 Teentjes knoflook
▪1 tl Sambal
▪1 Verkruimeld bouillon blokje
▪1 tl Gedroogde selderij
▪2 el Olijfolie
▪3 el Citroensap
▪1 Klein handje verse peterselie
▪2 Teentjes knoflook
▪Snufje Zout
▪Een paar chilivlokken
▪1 el olijfolie
▪Sap van 1 citroen
▪1 tl komijnpoeder
▪0.5 tl kaneelpoeder
▪0.5 tl Gemberpoeder
▪1 tl Sambal
▪2 Teentjes knoflook
▪Snufje peper
Maak jouw eigen website met JouwWeb