• 5-6 teentjes knoflook
  • 1 stukje gemberwortel van ongeveer 4 centimeter
  • 750 ml milde yoghurt (Griekse, Bulgaarse of enigszins uitgelekte volle yoghurt)
  • 2 kleine groene pepers
  • 1 limoen
  • 3 eetlepels tandoori pasta (gekocht in de Toko), of 4 eetlepels tandoori masala poeder (Toko), Je kan de poeder uiteraard ook zelf mengen, zie de ingrediëntenlijst hieronder.
  • zout en vers gemalen zwarte peper naar smaak

Tandoori Masala poeder.

  • 2 eetlepels garam masala (verkrijgbaar in de Toko)
  • 2 eetlepels gemalen komijn (djintan)
  • 1 eetlepel gemalen koriander (ketoembar)
  • 2 eetlepels paprikapoeder
  • 2 theelepels gemalen gedroogde blaadjes fenegriek (methi poeder). Kopen in de Toko of natuurvoeding winkel
  • 1 theelepel kurkuma (koenjit)
  • ½ theelepel rode chili poeder

Maak jouw eigen website met JouwWeb