Wraptaart met kip-pesto
Dit heb je nodig:

4 wraps
350 gr kipfiletblokjes
3 el pesto
3 el crème fraiche + 1-2 el crème fraiche voor erop
1 paprika
1 ui
1 bakje cherrytomaatjes
1 el Italiaanse kruiden
snufje zout en peper
40 gr geraspte kaas
Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de kipfilet in stukjes en breng op smaak met zout en peper. Giet een scheutje olie in een pan en bak de stukjes kip gaar in ongeveer 5 minuten. Ondertussen snipper je het uitje en snijd je de paprika en cherrytomaatjes in stukjes. Als de kip gaar is voeg je de paprika en ui toe en bak je dit ongeveer 5 minuten mee.

Daarna voeg je de Italiaanse kruiden, cherrytomaatjes (bewaar een paar tomaatjes voor bovenop de taart), pesto en crème fraiche toe. Meng alles goed door elkaar en zet na een paar minuten het vuur uit.

Leg een wrap in een ovenschaal/springvorm. Verdeel hier ongeveer 1/3 van het kipmengsel overheen.

Daarna weer een wrap, 1/3 van het kipmengsel, wrap en weer 1/3 van het kipmengsel. Je eindigt met een wrap waarop je een laagje creme fraiche smeert, wat tomaatjes er overheen en vervolgens strooi je nog een beetje geraspte kaas over de bovenkant van de wraptaart.

Zet de wraptaart voor ongeveer 15 minuten in de oven.