▪500gr Runderlappen
▪2 Rode uien
▪2 Laurierblaadjes
▪3 Kruidnagels
▪1 el Azijn
▪500ml Water
▪500gr Pompoen in blokjes
▪1 el Rozemarijn
▪1 Runderbouillonblokje
▪2 el Bloem
▪1 el Olijfolie
Snijd het vlees in blokjes en meng dit met de bloem. Snijd de uien in halve ringen. Verhit een braadpan en bak hierin de uien ongv 3 min met wat olijfolie. Voeg daarna het vlees toe en laat dichtschroeien op hoog vuur. Voeg het water, bouillonblokje, laurier, kruidnagel en azijn hieraan toe. Laat het dan 2 uur zachtjes stoven. Af en toe even doorroeren. Voeg na 2 uur de pompoen en de rozemarijn toe. Laat dit nog even 20 tot 30 min stoven. Serveer met aardappelpuree

Maak jouw eigen website met JouwWeb